Velkommen til Gram Højskole

Vi er en helt ny, almen højskole med store ambitioner og store armbevægelser. Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted. Vi er forelskede i højskolen, dens stærke fællesskab og hjemlighed – og vi vil gøre dig ligeså forelsket.

Vi bor i et smukt, kæmpestort, tidligere sygehus midt i Sønderjylland. Her føder vi på ny venskaber, fællesskab, kærlighed og ny viden. Vi er rundet af både Grundtvig og videnskaben og bygger vores højskole på, at tvivl, viden, kritisk sans og optimisme er vejen frem.

Vi har linjefag om Mad, Jord, Samfund, Identitet og Videnskab; i alt over 30 fag at vælge mellem, som alle gør dig klogere og mere i tvivl end før – men på et højere niveau.

For os er højskole fællesskab, det er faglighed, det er samtaler, inspiration, fordybelse, platte vittigheder, baren lørdag aften, højskole er tårer i øjenkrogen, nye muligheder og dybt vand. Højskole er venskaber resten af livet. Højskole er kærlighed. Højskolen er hjem.

Velkommen på sygehuset; velkommen til Gram Højskole.

Første elevhold starter til august 2021. Vær med.

Velkommen til Gram Højskole