Ud i verden, op med dannelsen

DAGLIGDAGEN

Studietur

Normalt ville vi kunne beskrive en studietur

Det kan vi ikke i øjeblikket. Vores ambition er, at hvert linjefag som en del af faget skal på en rejse sammen – og vi har også i princippet styr på, hvor vi gerne vil hen og hvad vi gerne vil lave.

Ikke nok med det. Vi er en erfaren flok af højskolefolk, der har arrangeret rigtigt mange højskoleture – og vi er, i al beskedenhed, dygtige. Vi kan vores rejsekram. Tilsammen har vi lavet ture til Mexico City, de amerikanske sydstater og Midtvesten, til Brasilien, til Rumænien, Catalonien, Baltikum, vi har boet i New Delhi, i Tyskland, over hele Nordamerika – og vi har unikke kontakter alle steder. Vi kan faktisk ikke vente med at tage dig med derud.

Men lige nu tør vi pga. corona-situationen ikke melde noget ud. Vi vil ikke love en tur til et eksotisk rejsemål, hvis vi må aflyse det og lige nu ser det svært ud med studieture.

Det er derfor, du ikke kan finde information om turene, om priser etc., for vi ved simpelthen ikke, hvad fremtiden bringer.

Du får stadig en intens uge med dit linjefag, det bliver helt vildt fedt og en kæmpe oplevelse. Vi kan bare ikke lige nu fortælle dig, hvor det er henne.

Vi er i øvrigt helt opmærksomme på, om vi kan forsvare at flyve på studietur – hvis vi vælger det. Det er et dilemma, og hvis du gerne vil vide mere om vores tanker om at flyve på studietur, kan du læse med her