STØT OS

Støt Gram Højskole

Vi har sat gang i den store indsamling til støtte for Gram Højskole, og der er uddelt foldere med oplysninger i Gram by og opland. Her kan I se, hvordan I kan støtte, hvis I gerne vil hjælpe.

Brug dette kontonummer: 7687 – 0000421154. Hvis I har brugt kontonummeret fra brochuren, er der evt. sket en fejl og din indbetaling er ikke nødvendigvis gået igennem!

MobilePay: 948771

Det har hele tiden været planen, at der skulle iværksættes en indsamling blandt lokale kræfter som opbakning til højskolen. Indsamlingen er altså ikke et nødråb, men en planlagt forudsætning for at komme igang med bygningerne på en måde, så vi fra starten kan have en højskole, der kan måle sig med de fleste andre. Der har allerede været mange frivillige på højskolen, der har brugt utallige timer på at bore, male, pudse, slibe, trække kabler og flytte møbler og vi er dem alle dybt taknemmelige.

Det er gamle smukke bygninger og der er meget, der skal laves endnu. For at komme helt i mål med renoveringen har vi altså brug for jeres hjælp.

Du/I kan hjælpe ved at sende beløb til skolen på
MobilePay: 948771
eller til konto 7687 – 0000421154.

Alle beløb modtages med tak.

Støttevæg
Hvis en person/husstand giver beløb over 2500 kr., kan man få sit navn op på en væg på skolen.

I overførslen skriver man, hvilke navne, der skal stå på væggen f.eks. ”Fam. Hansen” eller ”Jens Hansen” eller Pia og Jens Hansen”.

En husstand, som giver støttebeløb fra 2.500 til 5.000 kroner, er bronzesponsorer.
En husstand, som giver støttebeløb fra 5001 til 10.000 kroner, er sølvsponsorer
En husstand, som giver beløb fra 10001 til 15.000 kroner, er guldsponsorer
Fra 15.000 er man platinsponsor.

Formand for indsamlingen Johannes Gjesing kan kontaktes på telefon 29 80 78 38.
Erhvervslivet kan kontakte formand for bestyrelsen, Svend Brodersen, på telefon: 40 11 19 10.

Støttefest og koncert med Folkeklubben d. 4. september

Billetter HER!

Vi fejrer Gram Højskoles opstart med en stor åbningsfest for hele byen på højskolen.
Vær med til et væld af aktiviteter for både børn og voksne hele dagen, fest med højskolen og hinanden – og afslut dagen med et brag af en koncert med Folkeklubben i den Holstenske Lade.
Vi håber, at I vil købe billetter til festen og koncerten og på den måde støtte højskolen. For prisen får I et reserveret bord på højskolen, lækker menu fra højskolens køkkenchef – og naturligvis adgang til koncerten om aftenen.
Under koncerten vil der også være aktiviteter for børn med voksentilsyn, så hele familien kan være med hele dagen.
Der er adgang uden billet til fællesarrangementerne på højskolen i løbet af dagen, hvor alle er velkomne – både børn og voksne.
Alt overskud går til Højskolen!

Voksenbillet: 495,-
Inkl. mad og koncert

Børnebillet: 100,-
Op til 15 år. Inkl. mad og koncert

Køb billetter her.

Program for dagen

Kl. 13.00: Højskolepladsen åbner.
Hoppeborg og underholdning for børn
Mulighed for køb af øl, vand, pølser o.l.

Kl. 14.00 – 17.00: Mærk højskolen

Hen over eftermiddagen vil højskolens lærere og forstander tilbyde forskellige workshops, rundvisninger og fortællinger. Mød f.eks. Niels i undervisningskøkkenet eller Anders i køkkenhaven, Jophiel til en snak om rummet, Selma og Johannes til en debat om litteratur eller én af de andre, der byder sig til. Der vil være faste tidspunkter, hvor man kan “springe på” hos den enkelte lærer – tidsplan annonceres på dagen.

Kl. 15.00: Fællessang og børneunderholdning
Skolens skønne musiklærer, Mathilde, synger og spiller for til fællesang fra højskolesangbogen. Imens vil en flok af højskolens elever lave underholdning for børnene.

Kl. 16.00: Musik, øl og pølser
Et lokalt band spiller pladsen op – hoppeborg, workshops etc. fortsætter.

Kl. 17.30: Vores køkkenchef, Allan, begynder serveringen af aftenens menu til alle med billet.
Der er stadig adgang uden billet til hoppeborg, workshops etc.

Kl. 19.00: Musik, øl og pølser.
Et band spiller pladsen op. Fortsat servering for borde med billet.

Aften: Koncert med Folkeklubben i den Holstenske Lade.

Klik her for billetter.