Svend Brodersen

Bestyrelsesformand

Initiativtager til Gram Højskole.

Slotsejer på Gram Slot, Danmarks største økologiske landbrug, hvor vi producerer en lang række forskellige produkter.

Sammen med min ægtefælle, Sanne, bosiddende på slottet med vores fire børn.

Johannes Gjesing

Næstformand i bestyrelsen

49 år gammel, bosiddende i Gram. Formand for byfesten Pins’Mærken, formand i skolebestyrelsen på den lokale folkeskole, brandmand, foredragsholder, klummeskribent, gift med Gitte og far til fire samt til to plejebørn. Har en hund. Motionerer for lidt.

Nå ja, og så er jeg også sognepræst i Gram.

Lars Damkjær

Bestyrelsesmedlem

Jeg er 60 år og bor og har altid boet i Gram. Jeg er gift med Heidi og har 2 hjemmeboende børn, samt 2 udeboende voksne børn.
Til daglig er jeg driftsleder på Gram Fjernvarme og Gram Vandværk. Desuden er jeg frivillig brandmand på 37. år og brandkaptajn på 24. år på vores lokale brandstation.

Michal Thamdrup

Bestyrelsesmedlem

Jeg er 47 år og gift med Tina.
Sammen har vi 4 børn på 17 år, 14 år, 12 år og 7 år.
Bosiddende i Gram siden 2007

Jeg er uddannet pædagog og har en diplomuddannelse i ledelse.
Jeg har tidligere arbejdet på døgninstitutioner for anbragte unge og et projektskib med tilsvarende unge mennesker.
Jeg har været daginstitutionsleder siden 2008 og har siden 2018 været fællesleder for Børnehuset Nobi i Gram – Arnum.

Fritiden går med løb og læsning, derudover er jeg gymnastiktræner i Gram .

Søren Madsen

Bestyrelsesmedlem

Centerleder i Gram Fritidscenter. Årgang 1967.
Opvokset i Kastrup ved Gram og otte år på Gram Skole. Uddannet Økonomi og Shipping på LEGO, senere lokalredaktør og sportsjournalist på Vejle Amts Folkeblad og 10 år som kommunikationschef i Billund Kommune.
Gift med Mette og far til tre unge mennesker i højskolealderen. Årrække som formand for GGIF Old Boys og GGIF Fodbold med 500 medlemmer.

Hvorfor højskolebestyrelse? Fordi højskolen bliver endnu et kæmpe aktiv for Gram og fordi det er en chance for at arbejde i bestyrelse med en række engagerede personligheder fra Gram.

Leif Knudsen

Bestyrelsesmedlem

Jeg er født i 1956 og dermed den ældste i bestyrelsen for Gram Højskole. Gift med Lis på 37. år, sammen har vi 5 børn, 5 børnebørn og et 6. på vej.

Vi bor på et nedlagt landbrug i Bækskov mellem Skrydstrup og Nustrup. Oprindelig er jeg uddannet tømrer, har arbejdet med faget i 10 år, dernæst uddannet og været selvstændig landmand i 20 år. Endelig havnede jeg inden for halbrancen igennem de sidste 18 år, 3 år som halbestyrer i Nustrup og 15 år som centerleder i Gram Fritidscenter, hvor jeg stadig er ansat – nu som driftsleder.

En højskole i Gram er endnu et virkelig godt tilbud i Gram, som sammen med alt det andet, Gram byder på, vil være med til i endnu større omfang at sætte Gram på landkortet.