Svend Brodersen

Bestyrelsesformand

Initiativtager til Gram Højskole.

Slotsejer på Gram Slot, Danmarks største økologiske landbrug, hvor vi producerer en lang række forskellige produkter.

Sammen med min ægtefælle, Sanne, bosiddende på slottet med vores fire børn.

Johannes Gjesing

Næstformand i bestyrelsen

49 år gammel, bosiddende i Gram. Formand for byfesten Pins’Mærken, formand i skolebestyrelsen på den lokale folkeskole, brandmand, foredragsholder, klummeskribent, gift med Gitte og far til fire samt til to plejebørn. Har en hund. Motionerer for lidt.

Nå ja, og så er jeg også sognepræst i Gram.

Pia Larsen

Bestyrelsesmedlem

Er fynbo, men kom til Gram for at arbejde som bioanalytiker i 1991. Dengang var jeg 24 år, nu er jeg 54 og har altså været længere tid i Gram end i Odense. Skulle bare være sommervikar på Gram Højskole (som dengang var Kursted Gram), men blev forelsket i byen, naturen og min mand, Anders. Vi har 2 voksne døtre; Signe og Laura. Siden 2000 har jeg har været selvstændig fodterapeut i min Klinik for Fodterapi i vores hjem.

Jeg har været aktiv i bestyrelsesarbejde i børnehaven og folkeskolen. Har altid været aktiv deltagende i vores børns fritidsaktiviteter. Jeg har tidligere lavet oplæg på forældremøder i sundhedsplejen og børnehaver. Været med i Aktivgruppen i 9 år i Landsforeningen af danske fodterapeuter og underviser nu på Diabetesskolen i Haderslev Kommune.Senest har jeg være medlem af Gram menighedsråd i 4 år.

Det er min overbevisning, at hvis vi ønsker et rigt foreningsliv og en aktiv by, må vi selv være aktivt deltagende for, at det kan lykkes. På Gram Højskole vil jeg gøre mit bedste for, at vi i bestyrelsen kan medvirke til et spændende, aktivt og lærerigt miljø for kommende elever og kursister og for de ansatte.

Lars Damkjær

Bestyrelsesmedlem

Jeg er 60 år og bor og har altid boet i Gram. Jeg er gift med Heidi og har 2 hjemmeboende børn, samt 2 udeboende voksne børn.
Til daglig er jeg driftsleder på Gram Fjernvarme og Gram Vandværk. Desuden er jeg frivillig brandmand på 37. år og brandkaptajn på 24. år på vores lokale brandstation.

Michal Thamdrup

Bestyrelsesmedlem

Jeg er 47 år og gift med Tina.
Sammen har vi 4 børn på 17 år, 14 år, 12 år og 7 år.
Bosiddende i Gram siden 2007

Jeg er uddannet pædagog og har en diplomuddannelse i ledelse.
Jeg har tidligere arbejdet på døgninstitutioner for anbragte unge og et projektskib med tilsvarende unge mennesker.
Jeg har været daginstitutionsleder siden 2008 og har siden 2018 været fællesleder for Børnehuset Nobi i Gram – Arnum.

Fritiden går med løb og læsning, derudover er jeg gymnastiktræner i Gram .

Laura Have Hoffmann

Bestyrelsesmedlem

Jeg har en stor kærlighed til forpligtende, inkluderende og varme fællesskaber. Det sidder i mig fra min opvækst på Friskolen i Hinnerup, blev styrket på Grundtvigs Højskole og har været udslagsgivende for, at jeg i mit tidligere arbejde i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement var tillidsrepræsentant og fungerende formand i personaleforeningens bestyrelse. Det er også grunden til, at jeg nyder, at min nuværende stilling i Tænketanken Frej ikke blot er projektleder, men også frivilligkoordinator. At skabe rammerne for at andre trives, tør udfolde sig og række ud for at forandre verden, motiverer mig meget.

Jeg vil gøre mit bedste for, at Gram Højskole kommer til at danne rammerne om et sådant fællesskab.

Min opvækst var på landet i den lille landsby Vitten, mens jeg nu bor i København.

Søren Madsen

Bestyrelsesmedlem

Centerleder i Gram Fritidscenter. Årgang 1967.
Opvokset i Kastrup ved Gram og otte år på Gram Skole. Uddannet Økonomi og Shipping på LEGO, senere lokalredaktør og sportsjournalist på Vejle Amts Folkeblad og 10 år som kommunikationschef i Billund Kommune.
Gift med Mette og far til tre unge mennesker i højskolealderen. Årrække som formand for GGIF Old Boys og GGIF Fodbold med 500 medlemmer.

Hvorfor højskolebestyrelse? Fordi højskolen bliver endnu et kæmpe aktiv for Gram og fordi det er en chance for at arbejde i bestyrelse med en række engagerede personligheder fra Gram.