Nye Begyndelser
– Gram Højskoles officielle premierekursus

KURSER 2021

Et kursus om hvad der sker, når vi skal genopfinde os selv
Program kommer snarest

1.-7. august 2021

Nye begyndelser

Velkommen på Gram Højskoles officielle premierekursus!

For at fejre den nye højskoles første rigtige kursus som folkehøjskole afholder vi et brag af et kursus om ”Nye begyndelser” – om de øjeblikke i livet, hvor vi mennesker må genopfinde os selv; hvor vi må starte på en frisk og se på os selv med nye øjne.

Glæd dig til en uge fyldt med foredrag, debat, udflugt, samtale og eftertænksomhed. Vi vil præsentere en lang række danskere, som på et tidspunkt i deres liv har stået over for den svære situation at skulle genopfinde sig selv. Det kan være landmanden, der sælger sin bedrift; ægtefællen, der bliver enke; sportsstjernen, som pludselig ikke længere er festens centrum – eller politikeren, der falder fra magtens tinde. Hvad stiller mennesker op, når vores identitet bliver taget fra os, frivilligt eller ufrivilligt? Hvem er vi, når vi ikke er dem, vi troede, vi var?

Glæd dig til en perlerække af foredrag fra nogle af landets dygtigste fortællere og fra mennesker, som har oplevet at stå i en helt ny livssituation. Debat, udflugter og skæve vinkler.

Kurset slutter med højskolens officielle åbningsfejring med gæster, taler, musik, fyrværkeri og fest for hele byen.