I to en halv hæsblæsende dage havde vi lokket en god flok forsøgskaniner til vores bootcamp – hvor de kunne smage på højskolelivet, og vi kunne køre nogle af vores idéer, tanker, fag og projekter af på dem.
Det gik ret godt, hvis vi selv skal sige det.

Vi serverede linjefag, valgfag, var i køkkenhaven, lavede mayo, diskuterede politik, samfund og tv-serien Venner, byggede minigolfbaner med alment dannende elementer, hørte mini-koncert, spiste mad, mad og lækker mad, byggede en bar, gik sent i seng, stod tidligt op og knyttede bånd, fællesskab og mødte nye venner.

Med andre ord: Vi lavede sgu’ højskole!

Kære bootcampere, vi ses snart. Med nogle af jer allerede til august eller januar, med andre af jer lidt senere i livet.


Published On: juli 12th, 2021 / Categories: Nyt fra Gram Højskole /