KOM TIL STØTTEFEST FOR GRAM HØJSKOLE

KØB BILLET HER!

Kom til fest med spisning og koncert med kollegerne, naboerne fra vejen, familien – eller bare alle dem, I ikke fik set under den lange nedlukning.

LØRDAG D. 4. SEPTEMBER

Vi fejrer Gram Højskoles opstart med en stor åbningsfest for hele byen på højskolen.
Vær med til et væld af aktiviteter for både børn og voksne hele dagen, fest med højskolen og hinanden – og afslut dagen med et brag af en koncert med Folkeklubben i den Holstenske Lade.
Vi håber, at I vil købe billetter til festen og koncerten og på den måde støtte højskolen. For prisen får I et reserveret bord på højskolen, lækker menu fra højskolens køkkenchef – og naturligvis adgang til koncerten om aftenen.

Under koncerten vil der også være aktiviteter for børn med voksentilsyn, så hele familien kan være med hele dagen.
Der er adgang uden billet til fællesarrangementerne på højskolen i løbet af dagen, hvor alle er velkomne – både børn og voksne.
Alt overskud går til Højskolen!

Læs meget mere og køb billet her:

Published On: juni 28th, 2021 / Categories: Nyt fra Gram Højskole /