I slutningen af april holdt vi sammen med mange andre højskoler åbent hus – online. Her kan du se, hvad vi valgte at vise og få et kig rundt på skolen. Du kan også bruge helt vildt lang tid på at høre forstander Jens fortabe sig i at fortælle om skolen:

Normalt ville vi holde et stort åbent hus, hvor vi inviterer alle interesserede og kommende elever til at opleve og se skolen, værkstederne, faciliteterne og værelserne. Det er nemlig sådan, højskole skal være – nærværende og i fællesskab. Men pga. corona-situationen var det desværre ikke en mulighed.

Du kan altid kontakte os på og booke en rigtig rundvisning – og vi kan også gøre det via FaceTime/Zoom/hvad du synes, hvis det passer bedre.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@gramhojskole.dk eller telefon: 29324557.

Vi ses!

Published On: april 16th, 2021 / Categories: Nyt fra Gram Højskole /